Kroppen som resurs, en självvänlig röst...
EatMoveLive finns tillgänglig både för företag och privatpersoner.
Just nu "dammas" hemsidan av så att den stämmer bättre med 2022.
Stina och Bianca från Epafi jobbar på bakom kulisserna.
Vill du få kontakt med Stina G. Dahan, maila stina@eatmovelive.se
Tack för att du kikade in!

Med människans behov i fokus

Vi lever i en modern tid i en omodern kropp och det utmanar oss.

Genom ökad kunskap och medvetenhet om vår mentala programmering, fysiska konstruktion och den tid vi lever i så skapar vi förutsättningar för bibehållen hälsa och friska företag.

 

EatMoveLive vill inspirera till en arbetsmiljö som har människans behov i fokus och arbetar för ett hållbart arbetsliv fysiskt, mentalt och socialt. Tillsammans med er utvecklar vi hälsosamma, hjärnvänliga och attraktiva arbetsplatser som medvetet och modigt vågar stanna upp. Önskar ni förebygga ohälsa, utforma en stöttande kultur och ha medarbetare som är ambassadörer för ert företag så har vi en idé om hur ni ska nå dit…

Sagt av en inspirerande person, Dalai Lama

”Vad förvånar dig mest? Människan. Hon offrar hälsan för att tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt.”

 

Du är varmt välkommen att höra av dig, vi är flexibla, inlyssnande och skapar tjänster som matchar behoven i er verksamhet.

Inspirerande och glädjande när kunderna uppskattar det vi gör.

Hälsofrämjande ledarskap

Jag har alltid strävat efter att föra in mjuka värden i företaget och att hitta drivkrafter som inte bara räknas i siffror. Jag har lätt att göra det för egen räkning, men har haft svårare att göra en förändring för hela företaget som är bestående.

Anledningen till att jag bestämde mig för att ta extern hjälp nu är att trots de ansträngningar jag gör, så råkar vi varje år ut för att någon eller några av våra medarbetare ”blir utbrända” och det är inte acceptabelt.

Jonas Forsvall, Blinkfyrar

Föreläsning – Äga eller Ägas

Jag tyckte föreläsningen var jättebra, och vet att många med mig hade samma uppfattning. Jag tycker dessutom att du är grym som föreläsare – att få folk att orka efter två dagars konferens och dessutom på eftermiddagen är en utmaning i sig. Att stå upp borde betydligt fler anamma!

Jessica Andersson, Skanska Nya Hem

Föreläsning – Medveten varukorg

Jag har under många år haft förmånen att få träna under Stinas ledning. Hennes entusiasm kombinerat med djupa kunskaper om träningsfysiologi har varit så inspirerande. Nu tar Stina ett helhetsgrepp på hälsa med en högst personlig twist – grunden är att vi skall äta rätt och använda våra kroppar för att bli starka och friska.

Hindrik Mulder, Leg. Läkare, Professor i ämnesomsättning, Lunds universitet

Kroppen som resurs, en självvänlig röst...