Trauamaanpassad yoga(TAY) i grupp

 – start onsdagen den 25/9 2024

Önskar du arbeta med din relation till din kroppen – lära dig förstå varför den ”pratar” som den gör, hur du kan lugna, trösta, hålla och höja/sänka energin genom närvaro i kroppen. Vi kommer tillsammans utöva Traumaanpassad Yoga, medveten närvaro och self-compassion.

Traumaanpassad Yoga (TAY) är en yogaform som baseras på traumaforskning, evidensbaserade yogametoder och kroppsbaserade, varsamma övningar för egenhantering av vanliga symptom och reaktioner. Ett stöd vid överväldigande stress, trauma och olika psykiatriska sjukdomstillstånd.

Vi träffas 6 tillfällen.

Onsdagar kl.9.00 – 10.30

Datum: 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 30/10

Plats: Studio Frid, Köpenhamnsvägen 46, Malmö

Kostnad: 1250 kr

Anmälan: stina@eatmovelive.se

Målgrupp; För dig som vill arbeta med relationen till din kropp, kan vara i samband med utmattning, tillfrisknande ifrån ätstörning eller av olika anledningar har tappat kontakten med kroppen och kanske t.o.m. upplever den som skrämmande/främmande.

Vi arbetar med att skapa en mer stöttande relation till oss själva och hitta långsiktigt hållbara sätt att möta tankar, känslor och livet med allt vad det innebär. Ett värdefullt komplement till annan behandling.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga.

Gruppen är enbart för kvinnor, från 16 år

________________________________________________________________________________________________

YOGA – öppna klasser (Malmö)

  • Yoga i sommar, torsdagar 08.30 – 09.30, Friskis & Svettis Ön

Kroppen som resurs, en självvänlig röst...