Kroppen som resurs, en självvänlig röst...
EatMoveLive finns tillgänglig både för företag och privatpersoner.
Just nu "dammas" hemsidan av så att den stämmer bättre med 2022.
Stina och Bianca från Epafi jobbar på bakom kulisserna.
Vill du få kontakt med Stina G. Dahan, maila stina@eatmovelive.se
Tack för att du kikade in!

Lever som jag lär

För mig är det viktigt att ”leva som jag lär”, hur ska jag annars kunna skapa förtroende och veta att det jag erbjuder fungerar?

 

Om Stina

EatMoveLive Sweden AB startade jag 2011 med missionen att förbättra Sveriges folkhälsa genom att öka medvetenheten gällande våra livsval.

År 2001 blev jag klar med min sjukgymnastutbildning och arbetade en period på olika VC och kliniker men kände ganska snabbt en dragning till det friska, hälsofrämjande arbetet varav jag valde att arbeta med träning istället i några år. Har även under många år varit en del av RIKS Friskis&Svettis utbildningsteam.
En känsla som jag bar på var att jag inte var klar som sjukgymnast och samtidigt fanns det också en önskan om att komplettera med kunskap om hur vår hjärna fungerar just för att komma in bakom kulisserna för våra beteende. Det var ju inte bara att säga vad någon skulle göra, så blev det gjort … det finns något annat bakom våra drivkrafter och de steg vi väljer att ta i våra liv. Företagshälsa har alltid varit ett intressant område och beslutet att starta ett eget företag växte fram.

På den vägen är jag sedan 8 år tillbaka och ständigt lär jag mig av människor, grupper och företagskulturer som jag möter. Hela tiden finns det ett växande dels för att vi lever i en tid som är föränderlig och dels för att vi är en levande människa med olika behov.

Som en förlängning till EatMoveLive finns YogaSati by EML
En plattform som erbjuder återhämtning, fördjupning inom yoga och mindfulness samt personlig utveckling för privatpersoner. Erbjuder idag öppna klasser/kurser inom yoga/mindfulness på studios i stan. För vidare info kika in på YogaSati

För mig är det viktigt att ”leva som jag lär”, hur ska jag annars kunna skapa förtroende och veta att det jag erbjuder fungerar? Autentisk, trygg, rakryggad, medveten och vis är egenskaper som inspirerar, jag tar mina steg, möter ibland inre motstånd, observerar det och fortsätter gå för jag vet att det är dit jag vill/behöver gå … även om det är nytt, ovant och okänt. I mitt arbete är intentionen att ha ett förhållningssätt som är så kärleksfullt, ödmjukt, speglande och så in lyssnande som möjligt. Min styrka är mötet med individen, efter många års erfarenhet med arbete i olika organisationer, grupper och individer så har jag tränats i att lyssna och möta individen så nära deras verklighet som möjligt vilket skapar förtroende och motivation.

Nuläge?
Paus är något som har seglat upp som ett favoritämne och det arbetar jag just nu med att höja statusen på i vår arbetsmiljö och samhälle …

 

Om EatMoveLive

Mitt arbete i EatMoveLive handlar om att erbjuda holistiska tjänster till organisationer som vill skapa ökat välmående och långtidsfriska medarbetare. Jag gillar att arbeta med hela människan – den totala livsstilen och ser det som en styrka att kunna erbjuda alla delar i en helhet – fysisk, mental och social hälsa. Syftet är att öka medvetenheten och hållbarheten i arbetslivet och därmed också livet. Hur jag sätter ihop uppdraget är alltid unikt och skapas tillsammans med uppdragsgivaren.

 

EatMoveLives 3 värdegrunder

 

För dig som kund innebär våra värdegrunder att du får en naturlig och empatisk produkt och den levereras med kvalitet, flexibilitet, ärlighet och kreativitet.

Eat Natural

Vi tror på mat som vi är designade för att äta, naturlig mat helt enkelt. EatMoveLive förknippar mat med hälsa, läkning och välbefinnande.

Move Natural

Vi tror på holistisk funktionell träning och naturlig rörelse som finns i din vardag varje dag ofta.

Live your life with love

Att leva sitt eget liv och göra det med kärlek både till sig själv och andra är för oss inspirerande ord och något som vi vill bidra med i ditt liv. Kärlek är att även älska det i oss som inte är perfekt och att acceptera verkligheten som den är.

 Utbildningar år 2001 – 2019

År 2001 Leg. Fysioterapeut (Lunds universitet)

År 2011 ICF ACC Certifikat (Your Vision Coach Academy)

År 2005 – 2019 Förkovring sker löpande och utbildning finns inom:

Mindfulness dipl.instruktör – MindfulnessCenter, Mindfulness i skolan och på arbetet,

Sverigehälsa och LevNu Steg 1 MBSR.

Mindful Self-Compassion och Interpersonal mindfulness – LevNu

ACT – Psykologpartners 3 moduler, Livskompassen

NLP, NVC, Hälsoprofilbedömning (HPI), beteendeanalysverktyget e-stimate, Dipl.kostrådgivare, Hälsopsykologi (Malmö Högskola) och

Feng Shui steg 1- 3 (Genom Good Living).

År 1994 – 2019 utbildning inom olika gruppträningsformer – SAFE, Swinn, Friskis&Svettis och yogalärarutbildningar inom bl.a, Hathayoga, Mediyoga, Global Yoga, Yinyoga/Restorative 

1972 – Den värdefullaste utbildningen jag har är livet och mötet med andra människor…

 Ser fram emot att få träffa dig också och lära mig ännu mer om livet.

Kroppen som resurs, en självvänlig röst...